Izjava o pristanku za obradu osobnih podataka prilikom prijave na Newsletter

 

Newsletter sadrži aktualne ponude, novosti, letke, kataloge, kao i informacije o trenutnim akcijama unutar našeg cjelokupnog asortimana. Prilikom prijave na Newsletter, od Vas ćemo zatražiti sljedeće osobne podatke:

Uz navedene obavezne podatke, možete dobrovoljno ispuniti, odnosno, dati i dodatne osobne podatke (broj telefona, adresu prebivališta). Prilikom prijave automatski se prikupljaju još i podaci koji se odnose na Vašu IP adresu i internetsku stranicu s koje ste započeli postupak prijave.

Sastavni dio prijave je i izjava o pristanku kojom dajete svoj pristanak da se Vaši osobni podaci prikupljaju, obrađuju i pohranjuju na način naveden u Pravilima o privatnosti i informacijama o obradi i zaštiti osobnih podataka objavljenim na našoj Internet stranici.

Sve prikupljene osobne podatke koristimo isključivo u svrhu statističke obrade, slanja reklamnih materijala i oglasa te poboljšanja naših marketinških aktivnosti.

Svi podaci se pohranjuju u našoj bazi na zaštićenom serveru, a pristup istima imaju samo naši administratori i Prague Best (društvo koje će vam obrađivati i pohranjivati osobne podatke), kao izvršitelj obrade.

Strogo je zabranjeno bilo kakvo daljnje korištenje i obrada ili prijenos podataka neovlaštenim trećim osobama, automatizirano pojedinačno donošenje odluka i izrada profila.

Dostavljene podatke možete u svakom trenutku izmijeniti ili izbrisati jednostavnim klikom na poveznicu u dnu Newslettera ili pisanim putem na adresu Travel FREE d.o.o., Zagreb, Gornji Bukovac 88, odnosno adresu elektroničke pošte info@travel-free.hr. Na isti način u svakom trenutku možete zatražiti i da Vas se obavijesti o kojoj se kategoriji prikupljenih osobnih podataka radi, svrsi obrade, izvoru podataka (u slučaju da Vas je netko drugi prijavio na Newsletter) i razdoblju pohrane podataka.

Kada se prijavite na Newsletter dobivat ćete 1-2 Newslettera mjesečno na Vašu adresu e-pošte. Odjava je moguća u svakom trenutku jednostavnim klikom na poveznicu u dnu Newslettera. Odjavom s Newslettera i svi vaši osobni podaci se automatski trajno brišu iz naše baze podataka. Ako dobijete Newsletter a niste se na njega prijavili, to može značiti jedino da Vas je netko prijavio bez Vašeg znanja ili da Vam ga je netko proslijedio.

 

Izjava o pristanku

 

Suglasan sam i dajem svoj pristanak da Travel FREE d.o.o., Zagreb, Gornji Bukovac 88, OIB: 75380757970, kao voditelj obrade, obrađuje i pohranjuje moje osobne podatke prikupljene prilikom prijave na Newsletter, kako je to gore navedeno, u svrhu statističke obrade, slanja reklamnih materijala i oglasa te poboljšanja marketinških aktivnosti Društva, na način i pod uvjetima utvrđenim Pravilima o privatnosti i informacijama o obradi i zaštiti osobnih podataka odnosno mjerodavnim odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka te Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Isto tako sam suglasan i dajem svoj pristanak da se reklamni materijali i oglasi u formi Newslettera dostavljaju elektroničkom poštom na moju mail adresu navedenu u prijavi.

Izjavljujem da sam upoznat s načinom i uvjetima obrade osobnih podataka objavljenim na Internet stranici društva TRAVEL FREE d.o.o., kao i s činjenicom da je prilikom obrade osobnih podataka strogo zabranjeno bilo kakvo daljnje korištenje i obrada ili prijenos podataka neovlaštenim trećim osobama, automatizirano pojedinačno donošenja odluka i izrada profila.

Ovu izjavu o pristanku dajem svjesno, slobodno i promišljeno te sam svjestan da istu mogu povući u svakom trenutku.

 

Morate biti punoljetni kako biste pregledali ovaj sadržaj

Da, imam najmanje 18 godina